Ulos ja kosketa sinua

Pelatessa tulee helposti uppouduttua tunnelmaan niin, että ajan kulua voi olla vaikea huomata – varsinkin, jos kyseessä on hienosti toteutettu ja graafisesti taidokas, mukaansa tempaava peli. Tästä syystä onkin tärkeää, että huomioidaan kasinoiden mahdollisesti lähettämät aikatsekkaukset, tai jos niitä ei ole, pidetään itse huoli siitä, että pelituokio ei veny liian pitkäksi.

Joskus voi olla viisasta luovuttaa ihan vain siksikin, että pelibudjetti on kulunut liian vauhdikkaasti. Pelaaminen lukitsee yleensä takamuksen tuoliin tiiviisti, joten kun sitten pidetään taukoa erilaisten pelien välillä, on hyvä ravistella itseä liikenteeseen. Pyöräily on yksi loistava tapa saada jäsenet vetreytymään. Sen aloittamiseen tarvittavista varusteista löydät tietoa esimerkiksi täältä: cykelkraft.fi.

Liikkumisen tärkeys paljon pelaavalle

Äkkiseltään voi tuntua harmittavalta lopettaa pelaaminen ihan vain saadakseen hieman liikettä kehoon, mutta se on yllättävän tärkeää. Ensinnäkin se tuo tervetulleita taukoja peliin, mikä omalta osaltaan ennaltaehkäisee myös riskipelaamiseen ajautumista. Toiseksikin paljon istuvalla, olipa sitten kyseessä istumatyötä tekevä henkilö tai paljon pelaava henkilö, keho alkaa pikkuhiljaa tottua liikkumattomuuteen. Tästä voi seurata esimerkiksi ongelmia selkä- ja niskakipujen kanssa, päänsärkyä ja huonoa unenlaatua. Pahimmillaan liikkumattomuus voi johtaa hieman vakavampiinkin terveydellisiin ongelmiin. Pelaaminen on mukava harrastus, mutta ei suinkaan sen arvoinen, jotta omasta kehosta ei kannattaisi pitää huolta. Jo pienillä tauoilla sekä lyhyillä liikuntahetkien lisäämisellä voidaan vaikuttaa merkittävästi, joten ne kannattavat varmasti.

Pyöräily liikuttaa ja vie raittiiseen ulkoilmaan

Jokainen pelaaja löytää itselleen ne sopivat muodot liikkua, mutta pyöräily on yksi oiva vaihtoehto monien lajien joukossa. Sen aloittamiseksi tarvitsee tehdä alkuhankinnat, mutta kun ne ovat hoidettu, samalla varustuksella pärjää eteenpäin vuosikausia. Pyöräily on mainio laji monista syistä, joista vähäisin ei varmasti ole se, että sen intensiivisyyttä voidaan vaihdella helposti riippuen harrastajan tasosta. Jos kunnosta huolehtiminen ei ole ollut se ykkösasia, voidaan lähteä liikenteeseen lyhyillä, tasamaalla kulkevilla lenkeillä. Sitten pikkuhiljaa, kun kunto kohoaa, voidaan siirtyä haastavammille reiteille. Pyöräily on oiva laji pelaajille, sillä sen lisäksi, että se saa kehon liikkeelle, se vie myös nauttimaan raittiista ilmasta. Tämä taas lisää entisestään kokonaisvaltaista hyvinvointia.